"برای تعیین زمان برگزاری این نشست مشغول مذاکره با طرفین مناظره، به خصوص آقای حسن روحانی بودیم که متأسفانه پس از تماسهای متعدد و پیگیریهای مکرر از دفتر وی، هنوز پاسخ روشنی دریافت نکردهایم."
"برای تعیین زمان برگزاری این نشست مشغول مذاکره با طرفین مناظره، به خصوص آقای حسن روحانی بودیم که متأسفانه پس از تماسهای متعدد و پیگیریهای مکرر از دفتر وی، هنوز پاسخ روشنی دریافت نکردهایم."
به گزارش شبکه ایران، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران از عدم همکاری حسن روحانی برای برگزاری مناظره پیرامون مسائل هستهای کشور، انتقاد کرد و گفت که او تاکنون حاضر به اعلام مناظره با حسن عباسی نشده است.
علیرضا امامی با بیان اینکه بسیج دانشجویی پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران، اقدامات لازم را برای دریافت مجوز برگزاری نشستی به مناسبت سالروز جشن ملی فناوری هسته ای انجام داده است، اظهار داشت: برنامه بسیج دانشجویی این بود که حسن عباسی و حسن روحانی در این نشست با نگاهی استراتژیک، پیرامون مسائل هستهای ایران به بحث و تبادلونظر بپردازند.
وی افزود: هدف از برگزاری این برنامه، پاسخگویی به سؤالات متعدد دانشجویان درباره ابعاد استراتژیک فعالیتهای هستهای کشورو دیپلماسی دولتهای جمهوری اسلامی در برخورد با این مساله و آینده هستهای کشور است.
عدم همکاری روحانی برای مناظره با عباسی
امامی با گلایه از عدم همکاری دفتر حسن روحانی برای انجام هماهنگیهای لازم برای برگزاری این جلسه، خاطرنشان کرد: برای تعیین زمان برگزاری این نشست مشغول مذاکره با طرفین مناظره، به خصوص آقای حسن روحانی بودیم که متأسفانه پس از تماسهای متعدد و پیگیریهای مکرر از دفتر وی، هنوز پاسخ روشنی دریافت نکردهایم.
وی با بیان اینکه آقای حسن عباسی آمادگی خودرا برای شرکت در این مناظره اعلام کردهاند، گفت: بیشتر سؤالاتی که در ذهن دانشجویان وجود دارد، مربوط به مباحث هستهای کشور در زمان دولت اصلاحات است و آقای روحانی به عنوان تئوریسین دولت اصلاحات در حوزه مسائل استراتژیک و سیاستهای خارجی و به عنوان فردی که مستقیماً در مباحث هستهای پیگیر و مسئول بودهاند، باید ذهن دانشجویان را روشن کنند و به سؤالات آنها پاسخ دهند.
توصیه رویکرد دولت اصلاحات به دولت نهم و دهم!
با این حال و درحالی که آقای روحانی حاضر نشده تا در یک مناظره، به دفاع از اقدامات خود در زمان مسئولیتش در پرونده هستهای ایران بپردازد، وی چندی پیش رویکرد دولت اصلاحات در زمینه هستهای را به دولت نهم و دهم هم پیشنهاد کرد!
دبیر اسبق شورای عالی امنیت ملی که قراردادهای "سعدآباد" و "پاریس" که در میان فعالان سیاسی از آنان با عنوان "ترکمنچای سیاسی" یاد میشود را در کارنامه خود دارد، ادعا کرده بود که سال 81 نقطه بسیار مطلوب در روند برنامه هسته ای ایران محسوب می شود.
البته توصیف روند هسته ای دوران اصلاحات با عبارت "بسیار مطلوب" از سوی روحانی، کافی بود تا موجی از انتقادات علیه گفته های او به راه افتد.