نقد و تحلیل سریال خانه داران درمانده (Desperate Housewive) توسط دکتر حسن عباسی
تصویری و صوتی
به دلیل درخواست دوستان و مشکل لینک، لینک دانلود اصلاح شده قرار گرفت
سریال Desperate Housewives "خانه داران درمانده" در سال 2004، در 6 فصل توسط چند کارگردان ...
تصویر استراتژیک القایی در سریال خانه داران درمانده:
1- القاء فمینیسم لیبرال.
2- القاء همه جانبه ى لسه فر.
3- القاء ایندیویژوالیسم.
4- القاء داروینیسم اجتماعى (تنازع بقاء زنان).
5- حیاءزدایى در مردان، با غیرت زدایى.
6- حیاءزدایى در زنان، با عفت زدایى.
7- القاء سایکوسکشوال فرویدى، در مناسبات فردى و اجتماعى افراد.
8- تلاش براى تثبیت خانواده ى هسته اى.
9- جامعه سازى بر پایه ى حیات جنسى (سکس لایف).
10- والدین ستیزى فرزندان.
11- پیرستیزى عمومى
سریال Desperate Housewives "خانه داران درمانده" در سال 2004، در 6 فصل توسط چند کارگردان خلق شده است. در انتخاب نام این فیلم، استعارهایی در نظر گرفته شده است. داستان در خیابان خیالی "ویستریا لین" در حومهی شهر آمریکایی "فیر ویو" رخ می دهد و در آن زندگی چهار زن، از دید همسایهی مردهی آنها دنبال می شود. این زن ها هر کدام در زندگی خود دارای اسرار وراز هایی هستند...
این فیلم در حوزه مطالعات خانواده مهمترین مورد مطالعاتی محسوب میشود، که مقوم بحث American life میباشد. این سریال با تعارض 70 – 80 درصدی که با گزاره های ملی و اعتقادی فرهنگ ما دارد اما از دید استراتژیک در تبیین خانواده در آمریکا به بهترین وجه ساخته شده است، که در حوزه خانواده به موضوعات سبک زندگی و Sexlife و روابط بین افراد و زندگی خصوصی آنها میپردازد.
در نهایت میتوان گفت خانه داران درمانده با معرفی و تبیین یک زندگی تمام عیار آمریکایی به نحو قابل ملاحظهای فساد اخلاقی و بیبندوباری جامعه آمریکا را نشان میدهد و با وجود آنکه در باب خانواده و با شعار اخلاق ساخته شده و به دنبال پرداختن به این مسایل است، به طور نامحسوس قبح ناهنجار اجتماعی را در نظر بیننده میشکند.
این سریال که در ایران توسط دختران دانشجو و زنان طبقهی متوسط با اقبال روبرو شده است، از حیث ترویج فمینیسم لیبرال، و به ویژه تهدید حیازدایى، سریالى مخرب با تأثیرى عمیق است.
این عنوان تکراری است !!!!!!!!!!!!